Сад чародійки
Про проєкт
Територія потребувала повної реконструкції. Від дороги було залишено масив із хвойними насадженнями для затишку ділянки. В центрі саду була розташована гірка, яка займала весь простір. Рослини, які були на ній, з часом розрослись і зайняли весь простір.
Тому перед нами постало завдання цей простір розкрити. Місце де були дорослі рослини частково збереглось. Нами було запропоновано вирівняти територію, розмістивши по периметру ділянки групи рослин. У зв'язку зі зміною рельєфу було влаштовано підпірну стінку задля збереження цінних рослин.
Деякі рослини на території були вистрижені в топіари та бонсаї. Водойма повністю перероблена і перенесена до центру саду. В заїжджій частині території за допомоги підрядників був влаштований фонтан із скульптурою, який обрамлений рослинністю.